اسکرابر چیست؟

تعریف اسکرابر

اسکرابر چیست ” از اولین سوالات طرفداران و علاقه مندان به نظافت صنعتی است که در گوگل جستجو می شود.

با افزایش یافتن وسعت محیط، عملیات شستشوی زمین سخت و زمان‌بر و پرهزینه می‌گردد. در اینجا دیگر نمی‌توان از روش‌های سنتی و دستی نظیر تی بهره برد. به کار گرفتن دستگاه زمین شوی صنعتی، به‌عنوان یک ابزار مهم نظافت صنعتی که شستشوی سطوح مختلف را آسان کرده، امروزه به یک راهکار مهم در افزایش سرعت و کیفیت نظافت تبدیل‌شده است. اسکرابر، یک زمین‌شوی صنعتی است که با استفاده از مکانیزمی تخصصی باهدف بهینه کردن فرآیند شستشوی سطوح کف طراحی و تولیدشده است. در ادامه متوجه خواهید شد که نوع عملکرد و انواع مختلف اسکرابر چیست و چرا بهتر است از این دستگاه استفاده کنید .

در پی یافتن پاسخ به سؤال “اسکرابر چیست ؟” می‌توان گفت، کف شوی یک دستگاه با عملکرد مکانیزه است که، امروزه در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ جایگزین روش‌های دستی و سنتی برای شستشوی کف گردیده است.

 

اجزای تشکیل‌دهنده اسکرابر چیست ؟

کف شوی دستی حرفه ای
عملکرد اسکرابر چیست ؟
برای دست‌یابی به پاسخ سؤال ” اسکرابر چیست ” اول باید بررسی شود که، مکانیزم این دستگاه چگونه است. بعد با توجه به نوع طراحی، منبع تغذیه و امکانات دستگاه، مدل‌های آن را بیان کنیم. تمامی دستگاه ها از مکانیزم عمل یکسانی برخوردار هستند، به‌گونه‌ای که با پاشش آب و مواد شوینده، برس قرار داده‌شده در جلوی دستگاه عملیات شستشو را انجام می‌دهد. سپس، به‌وسیله تی مخصوص و مکنده گذاشته‌شده در انتهای دستگاه، آلودگی‌ها و کثیفی‌های حاصل از شستشوی سطح جمع‌آوری‌شده و سطح را کاملاً تمیز و خشک می‌نماید. در پاسخ به سؤال “اسکرابر چیست؟”ضروری است، تا به بحث اجزای تشکیل‌دهنده این ماشین کف شو پرداخته شود؛

انواع اسکرابر چیست ؟

در ادامه پاسخ به " اسکرابر چیست ؟ " به توضیح انواع اسکرابر صنعتی می‌پردازیم: هرچند اساس کار اسکرابر های صنعتی مشابه و یکسان است، بااین‌همه این کفشوی ها به مدل‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌گردند. تفاوت عمده دستگاه اسکرابر صنعتی در نحوه هدایت، منبع تغذیه و برخورداری یا عدم برخورداری از موتور جلوبرنده است.

انواع اسکرابر ازنظر منبع تغذیه:

همه دستگاه‌های کفشوی صنعتی، جهت عملکرد خود از انرژی الکتریکی بهره می‌گیرند. انرژی الکتریکی موردنیاز برای دستگاه، در دو حالت قابل تأمین است. هر یک از این شیوه‌ها دارای معایب و مزایایی است که کاربر باید مدلی متناسب با نیازهای خود تهیه کند. در اینجا به مزایا و معایب انواع منبع تغذیه اسکرابر صنعتی پرداخته می‌شود.

  • اسکرابر کابلی:

این اسکرابر، همان‌گونه که از نامش پیدا است، توسط کابل به شبکه برق شهری وصل و انرژی الکتریکی خود را از این طریق تأمین می‌کند. این نوع از اسکرابرها، بیشتر در محیط‌هایی کاربرد دارد که، در وجود پریز برق محدودیتی وجود ندارد و کاربر به‌راحتی، می‌تواند با تعویض پریزها به تمام نقاط آن محیط دسترسی کامل داشته و امر شستشو را به‌طور کامل انجام دهد. همچنین اسکرابر برقی، به خاطر استفاده از الکتروموتورهای DC  دارای قدرت بیشتر و استهلاک کمتر است. همچنین به دلیل عدم استفاده از باتری هزینه نگهداری پایین‌تری دارند.

  • اسکرابر باتری دار:

این نوعِ اسکرابر، هم همان طور که از نامش پیدا است، از باتری موجود در دستگاه، انرژی الکتریکی خود را تأمین می‌کند. از این دستگاه، بیشتر در مکان‌هایی که دسترسی به پریزهای برقی کم است استفاده می‌گردد. باتری این دستگاه‌ها ،از نوع ژل و بی‌نیاز از تعمیر و نگهداری است. در نتیجه در کنار طول عمر بالا و توانایی شارژ دهی مناسب، به‌عنوان باتری صنعتی بهینه شناخته‌شده است.

با توجه به میزان کارکرد و نیز محیطی که قرار است اسکرابر در آن مورداستفاده قرار بگیرد، شما می‌توانید نسبت به انتخاب اسکرابر کابلی و یا باتری دار اقدام کنید.

  • اسکرابر با سوخت فسیلی:

در برخی موارد، به دلیل محدودیت دسترسی به منبع الکتریکی و همچنین نیاز به دستگاه‌هایی باقدرت بالاتر برای محیط‌های صنعتی دارای حجم آلودگی بالا، استفاده از دستگاه‌هایی با موتورهای عمل‌کننده با سوخت‌های فسیلی، همانند بنزین، دیزل و LPG پیشنهاد می‌گردد.

انواع اسکرابر ازنظر هدایت:

دستگاه‌های زمین شوی صنعتی ازنظر وسعت سطحی که قرار است در آن بکار گرفته شود و نیز به‌تبع آن میزان مخازن دستگاه کاربردی به دو نوع؛ کفشوی با هدایت دستی و کفشوی با هدایت ماشینی (اسکرابر سرنشین دار) تقسیم‌بندی می‌شوند.

  • اسکرابر دستی:

برای نظافت و شستشوی سطوح با وسعت کم مانند راهروها و کف سالن‌ها، از دستگاه اسکرابر دستی استفاده می‌شود. در این مدل از اسکرابرها، کاربر با قرار گرفتن پشت دستگاه و با گرفتن دسته هدایتی، دستگاه را به حرکت درمی‌آورد و دستگاه با استفاده از نیروی وارده کاربر و نیز نیروی حاصل از چرخش برس به سمت جلو حرکت کرده و با مکانیزم خود، شروع به شستن و تمیز کردن سطح می‌کند. این مدلِ اسکرابر درواقع در دسته‌بندی اسکرابر کوچک قرار می‌گیرد. اسکرابر دستی، بیشتر اختصاص به محیط‌هایی با وسعت کمتر مثل فروشگاه‌های کوچک، سالن‌های مطالعه، هتل‌ها و …. دارد.

  • اسکرابر ماشینی (اسکرابر سرنشین دار):

این نمونه از اسکرابرها، مثل یک خودرو، دارای محلی برای نشستن و هدایت توسط کاربر هستند. اسکرابر سرنشین‌دار برای محیط‌هایی با وسعت بالاتر، که استفاده از اسکرابر های دستی مقرون‌به‌صرفه نیست، به‌کاربرده می‌شود. این دستگاه‌ها چون پهنای شستشوی وسیع و مخزن‌های بزرگ‌تری دارند، درنتیجه بازده بهتری نسبت به اسکرابرهای دستی دارند.

شستشوی کف با اسکرابر چیست ؟

در ادامه پاسخ به سؤال “اسکرابر چیست؟” به نحوه شستشوی کف با اسکرابر می‌پردازیم. دستگاه زمین شوی صنعتی هم‌زمان با شستشو، به خشک‌کردن سطوح نیز می‌پردازد. این امر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و بارزترین ویژگی‌های این دستگاه به شمار می‌رود. نحوه عملکرد دستگاه به شیوه زیر است:

۰۱

مرحله اول

پاشش آب و مواد شوینده اول با روشن کردن زمین‌شوی، آب و مواد شوینده توسط نازل‌های گذاشته‌شده در دستگاه، بر روی برس پاشیده می‌شوند. میزان آب پاشیده شده در برخی دستگاه‌ها قابل تنظیم است. پس از آن، شستشو با گردش برس و اعمال فشار از طرف آن انجام می‌شود.

۰۲

مرحله دوم

برس زنی برس زنی، یکی از مهم‌ترین مراحل در شستشوی کف با اسکرابر صنعتی به‌حساب می‌رود. اعمال فشار یکنواخت به کلیه بخش‌های سطح از طرف برس، از عوامل مهم افزایش کیفیت نظافت به شیوه مکانیزه است.

۰۳

مرحله سوم

مکش آلودگی‌ها به‌منظور مکش آب آلوده برجای‌مانده روی زمین، دستگاه مجهز به یک سیستم مکش بوده که ازتی، موتور مکنده و شلنگ مکش تشکیل‌شده است. تی، آب آلوده را جمع‌آوری کرده و به داخل مخزن آب کثیف هدایت می‌نماید. بعد از هر بار استفاده از دستگاه، ضروری است تا مخزن آب تمیز به‌طور کامل تخلیه شود؛ زیرا این کار از ایجاد بوی نامطبوع و رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. هنگام روشن کردن دستگاه، تی باید کاملاً در حالت پایین و در تماس با سطح زمین باشد. همچنین از فعال بودن سیستم پاشش محلول و سیستم‌ مکش دستگاه اطمینان حاصل نمایید. به آهستگی و در ردیف‌های موازی و مستقیم در راستای طول حرکت نمایید. با اندکی همپوشانی در هر بخش از به‌جای ماندن لکه جلوگیری خواهید کرد. در برخی از دستگاه‌ها میزان فشار آب و فشار برس نیز قابل تنظیم است. به مخزن آب کثیف توجه کنید و در صورت نیاز، آن را خالی کنید درعین‌حال از مخزن آب تمیز نیز غافل نشوید و به هنگام نیاز، آب بیشتری به آن اضافه کنید. درصورتی‌که دستگاه شما هم‌زمان با حرکت، عملیات خشک‌کردن را انجام نمی‌دهد، برای خشک شدن زمین و قرارگیری برس‌ها در جهت صحیح اندکی تأمل‌کنید. اگر دستگاه زمین‌شوی صنعتی شما از نوع شارژی است، بعد از اتمام کار، وصل کردن آن به شارژر را فراموش نکنید، تا برای استفاده‌های بعدی آماده باشد.

نکات انتخاب صحیح اسکرابر چیست ؟​

برای انتخاب دستگاه زمین شوی صنعتی یا کفشوی مناسبِ نیاز شما، معیارهای مختلفی را باید در نظر گرفت. اول باید مساحت محیط موردنظر که دستگاه قرار است سطح آن را شستشو کند، مشخص کنید. کارایی عملی دستگاه باید با مساحت محیط متناسب باشد. همچنین جنس کفپوش را مشخص نموده و دستگاه متناسب با آن را انتخاب کنید.

رعایت بعضی نکات می‌تواند به شما در انتخاب دستگاه متناسب با نیازتان کمک شایانی کند. در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • ظرفیت مخازن آب تمیز و کثیف:

در اسکرابرهای صنعتی، یکی از اساسی‌ترین موضوعات ظرفیت مخازن است. همان‌گونه که می‌دانید، مخازن آب تمیز و کثیف به‌صورت مجزا در زمین شور صنعتی طراحی‌شده است. ظرفیت هرکدام از مخازن متفاوت است. هر چه ظرفیت مخزن بیشتر باشد، به‌مراتب نیاز به پر کردن مخزن از مواد شوینده یا تخلیه مایعات کثیف کمتر خواهد بود.

  • قدرت خشک‌کنندگی دستگاه:

قسمت خشک‌کن یا همان تی دستگاه اسکرابر صنعتی، از مهم‌ترین قسمت‌ها در زمین شور صنعتی است. بخش مکش، از دو قسمت تی و موتور مکش تشکیل‌شده است. تی وظیفه جمع‌آوری مایعات از اطراف، جهت مکش توسط موتور مکش را به عهده دارد؛ بنابراین ساختار تی و جنس آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

  • فشار وارده بر سطح توسط برس:

از دیگر موضوعات بااهمیت، میزان فشاری است که از برس به سطوح وارد می‌گردد. فشار وارده بر سطوح برحسب کیلوگرم محاسبه می‌شود.

  • ظرفیت کاری دستگاه:

کارایی دستگاه، معمولاً برحسب مترمربع بر ساعت محاسبه می‌شود. در کاتالوگ دستگاه، معمولاً اعداد نوشته‌شده به‌صورت تئوری انجام می‌شود ولی در واقعیت این عدد کمی پایین‌تر است. کارایی اسکرابر بر اساس حاصل‌ضرب پهنای محیط مورد نظافت در سرعت کاری دستگاه، محاسبه می‌گردد.

  • سهولت در تخلیه مایعات و شستشوی دستگاه:

سرویس و نگهداری دستگاه، رابطه مستقیمی با طول عمر دستگاه دارد. پس موضوع شستشوی اسکرابر بعد از هر بار انجام عملیات نظافت و شستشو، امری لازم است. همچنین تخلیه آسان و کامل مایعات کثیف، می‌تواند به امر شستشوی دستگاه کمک شایانی نماید؛ به این صورت که اگر مایعات کثیف به‌صورت کامل از مخزن مربوطه تخلیه گردد. هنگام شستشوی مخازن هیچ‌گونه آلودگی و کثیفی در مخزن ته‌نشین نمی‌شود.

قطعات و پشتیبانی اسکرابر چیست ؟

تمامی محصولات کرشا و قطعات آن در داخل تولید می شود. پشتیبانی ، خدمات پس از فروش و تعمیر قطعات باعث آسودگی خیال شما می شود.

برس اسکرابر کرشا

دلایل کار با اسکرابر چیست؟

  • دستگاه زمین شوی صنعتی تقریباً ۱۶۰۰ مترمربع را در یک ساعت نظافت می‌کند. این امر باعث کاهش چشمگیر در تعداد نیروی انسانی می‌شود.
  • برس‌های بکار رفته در دستگاه کف شو ، بانفوذ در درزهای سطوح، باعث نظافت هرچه‌ بهتر و سریع‌تر سطوح می‌گردد.
  • آلودگی‌ها و کثیفی‌های روی سطح، توسط مکنده‌های دستگاه از روی سطح مکیده شده و سطح تمیز و عاری از آلودگی خواهد شد.

استفاده از دستگاه کفشور صنعتی برای شستشوی سطوحِ مکان‌هایی، مانند مجتمع‌های تجاری، اداری، لابی هتل‌ها، کارخانه‌ها، انبار کارخانه‌ها، آشیانه هواپیماها و سالن فرودگاه و… بسیار بهینه است. کاهش آب و مواد شوینده مصرفی و کمک به محیط‌زیست، افزایش سطح بهداشت، افزایش امنیت به دلیل خشک شدن کامل سطوح پس از شستشو و جلوگیری از لغزش و… همه از مزایای بهره‌گیری از دستگاه اسکرابر صنعتی است. مجموع این مزایا موجب بهینه‌تر شدن شستشو می‌گردد.

قیمت

جهت اطلاع از قیمت اسکرابر با دفتر فروش تماس بگیرید

برای مشاوره بیشتر می‌توانید با ما در ارتباط باشید

شماره تماس

۲۲۲۷۰۰۸۲ ۲۲۲۷۰۰۸۳

امور مشتریان

۰۲۱-۷۹۴۴۷

دفتر تهران

تهران- ميرداماد- ميدان مادر خيابان شاه نظري -برج ناهید - طبقه ۹
واحد ۴